Titel van nieuwe training
Training Titel van nieuwe training
In de huidige situatie is het voor elke kinderopvangorganisatie van groot belang de eigen zaken goed op orde te hebben en met alle medewerkers permanent de eigen organisatie professioneel te profileren. Er ontstaan ook nieuwe samenwerkingsverbanden waarin de kinderopvang proactief dient te handelen, om aan te sluiten en herkenbaar aanwezig te zijn. Vanuit de organisatie worden vaak doelen gesteld om de positie in de markt uit te breiden en te verstevigen.

DIRECT RESULTAAT

Wat leer je tijdens deze training?

Verstevig je je rol als leidinggevende bij het doorvoeren van veranderingen;

Hoe je draagvlak creërt en medewerkers kan begeleiden bij veranderingen;

Hoe je weerstandt in je team en daarbuiten voorkomt of om te buigen;

Oefen je met het voeren van lastige gesprekken met deelnemers of samenwerkingspartners;

Hoe je de organisatiedoelstellingen vertaalt naar teamdoelstellingen;

We gaan er van uit dat deelnemers door deelname aan een eerdere training, bekend zijn met basisvaardigheden leidinggeven, zoals Transparant Management, Situationeel Leidinggeven en het gespreksmodel Roos van Leary.

Dit traject bestaat uit 4 dagdelen, waarin een dagdeel oefenen met een trainingsacteur, een voorbereidende opdracht en opdracht die betrekking heeft op een verandertraject waar je daadwerkelijk op dit moment leiding aan geeft of gaat geven.

Enim ipsam volus tatem volustas asner natur furit masni dolores ratione nesciunt nerue ruisruam dolorem insum dolor amet consectetur adinisci modi temsora incidunt labore dolore masnam aliruam volustatem enim minima veniam.

Nicole van Asten

Eigenaar / Trainster

Doelgroep

Leidinggevenden

Duur training

4 dagdelen

Plaats & Data

Op locatie, data op aanvraag.

AAN HET WOORD

Deelnemers die je voorgingen

“ Hartelijk dank voor je enthousiaste manier van training geven. We hebben het ook wel eens  anders meegemaakt en dan zijn de medewerkers lang niet zo gemotiveerd als nu.”

Mirjam Buitelaar

Afdelingsmanager, KDV Fransje Plukkebol

“Ik ben op de goede weg en de rondleidingen gaan steeds makkelijker. De ouders uit de trainingsopdracht hebben zelfs voor ons gekozen. Ze waren super enthousiast en hebben veel vertrouwen in ons.”

Monique Zagwijn

KDV Het Steigertje

“ Jullie hebben echt kwaliteit geleverd en men ging inderdaad zeer tevreden naar huis, ik ook dus. Mooi dat jullie het zo degelijk afronden ook.”

A. van 't Sant

Algemeen directeur, Quadraam