het dreamteam

Maak kennis met onze top trainers.

WIJ ZIJN PARENTICOM

Communicatietrainingen in de kinderopvang en IKC

Onze missie is om bij te dragen aan betere kinderopvang, door professionals te ondersteunen in effectieve communicatie. Dit doen wij met een professioneel team van trainers met ieder hun eigen specialisme. Zo kun je voor iedere communicatietraining bij ons terecht.

Nicole van Asten

Nicole van Asten

Eigenaar, trainer en spreker

“JIJ maakt het verschil! Laat zien wat je in huis hebt!”

Met onze trainers zet ik me in voor het versterken van de communicatie met ouders en onderling. Iedere dag maken professionals het verschil in de kinderopvang. Voor kinderen, ouders én collega’s. Dat mag gezien worden! Mijn motto is dan ook: Laat zien wat je in huis hebt!

Jeltje Meijvogel

Jeltje Meijvogel

Trainer

“Energiek, humor en passie voor klantgerichtheid”

Mijn rol? Ik inspireer, af en toe leg ik de vinger op de zere plek en daag je uit. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen z’n eigen kennis en kunde heeft, werk ik samen met experts op verschillende gebieden en uit verschillende branches. Dit verbreedt mijn horizon en verhoogt de kans dat ik kan helpen!

Conny van Straaten

Conny van Straaten

Trainer en trainingsacteur

“What you see, is what you get”

Authentiek en creatief in denken, maar vooral in doen. What you see, is what you get. Ik ben in staat om op een open manier een omgeving te creëren waarin mensen zich op hun gemak voelen. Tijdens het geven van trainingen heb ik oog voor wat er in de groep gebeurt, luister en haal terug wat deelnemers zeggen of doen. Maar bovenal ben ik altijd mezelf. ‘

Carlijn Geerts

Carlijn Geerts

Trainer

‘Beweging vanuit eigen kracht’

Anderen motiveren om in beweging te komen vanuit eigen kracht, dat geeft mij energie! Ik geloof erin dat we allemaal ons eigen talent hebben. Als we die kwaliteiten gebruiken in onze communicatie en op een nieuwsgierige manier blijven kijken naar de ander, dan ontstaat er een fijne samenwerking en plezier in het werk. Ik weet op een inlevende en toch directe manier de ander uit te dagen.

Marielle Boersen

Marielle Boersen

Trainer, coach en trainingsactrice

‘Meer inzicht, meer plezier!’

Ik vind het belangrijk in een veilige sfeer mensen te helpen bij hun ontwikkeling. Daarbij kan ik direct en confronterend zijn, maar ook altijd invoelend en meedenkend. Ik geniet als er ter plekke inzichten ontstaan, ik je heldere handvatten kan meegeven om verder te kunnen en als er veel gelachen wordt.
Dankzij mijn achtergrond in de psychologie, een verleden in de zakenwereld, interesse in toneel en voorkeur voor ervarend leren (doen!), werk ik vanuit diverse invalshoeken. Ik ontmoet je graag!

Sabine Nieuwe Weme

Sabine Nieuwe Weme

Trainer

‘Iedere training is weer een feestje!’

Ná de ontmoeting duiken we de diepte in en gaan we aan de slag met mooie uitdagingen. Waar de deelnemers eerst even de kat uit de boom kijken ervaren ze al snel een sfeer van veiligheid en wisselen ze met elkaar ervaringen uit. Actieve en leerzame oefeningen wisselen elkaar af. Moe maar voldaan volgt de reflectie en maken we afspraken voor de toekomst.

De deelnemers geven iedere keer weer terug dat ze de training als zeer positief hebben ervaren en dat het een feestje was om dit met elkaar te mogen ervaren.