BEROEPENTROTS
WORKSHOP BEROEPENTROTS: JIJ MAAKT HET VERSCHIL, IEDERE DAG WEER!

Pedagogisch medewerkers maken het verschil. Iedere dag weer! Voor zoveel kinderen, ouders en collega’s. En daar mogen zij enorm trots op zijn! Bekruipt soms het gevoel dat de buitenwereld geen of onvoldoende beeld heeft over wat nu echt de meerwaarde en de kwaliteit van de kinderopvang is? Hoe JIJ en je collega’s iedere dag weer het verschil maken? En zou jij dat graag anders zien?
Dan is deze workshop iets voor jou!

DIRECT RESULTAAT

Wat leer je tijdens deze training?

Pedagogisch professionals versterken beroepstrots, door in de workshop in te zoomen op wat meerwaarde is van kinderopvang, wat organisatie uniek maakt en wat ze trots maakt om in de kinderopvang te werken;

Deelnemers ontvangen handvatten hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat ook de buitenwereld ervaart wat de meerwaarde en kwaliteit van kinderopvang is;

De intrinsieke motivatie om meer positieve invloed uit te oefenen op de juiste beeldvorming over (het werken in) de kinderopvang wordt aangewakkerd;

Deelnemers leren hoe je in overdrachtsgesprekken kan laten zien wat je in huis hebt.

We gaan er van uit dat deelnemers door deelname aan een eerdere training, bekend zijn met basisvaardigheden leidinggeven, zoals Transparant Management, Situationeel Leidinggeven en het gespreksmodel Roos van Leary.

Dit traject bestaat uit 4 dagdelen, waarin een dagdeel oefenen met een trainingsacteur, een voorbereidende opdracht en opdracht die betrekking heeft op een verandertraject waar je daadwerkelijk op dit moment leiding aan geeft of gaat geven.

Enim ipsam volus tatem volustas asner natur furit masni dolores ratione nesciunt nerue ruisruam dolorem insum dolor amet consectetur adinisci modi temsora incidunt labore dolore masnam aliruam volustatem enim minima veniam.

Nicole van Asten

Eigenaar / Trainster

Doelgroep

Pedagogische professionals

Duur training

Eén dagdeel

Plaats & Data

Op locatie, data en aanvraag

AAN HET WOORD

Deelnemers die je voorgingen

“ Hartelijk dank voor je enthousiaste manier van training geven. We hebben het ook wel eens  anders meegemaakt en dan zijn de medewerkers lang niet zo gemotiveerd als nu.”

Mirjam Buitelaar

Afdelingsmanager, KDV Fransje Plukkebol

“Ik ben op de goede weg en de rondleidingen gaan steeds makkelijker. De ouders uit de trainingsopdracht hebben zelfs voor ons gekozen. Ze waren super enthousiast en hebben veel vertrouwen in ons.”

Monique Zagwijn

KDV Het Steigertje

“ Jullie hebben echt kwaliteit geleverd en men ging inderdaad zeer tevreden naar huis, ik ook dus. Mooi dat jullie het zo degelijk afronden ook.”

A. van 't Sant

Algemeen directeur, Quadraam